Volleyball-2582096_1920

Enghave Kids

Om holdet

Vi tilbyder ...

Ungdomsafdelingen i Enghave VK omfatter også kids- og teenvolley.


  • Kidsvolley er for børn 0. til 5. klasse med forenklede regler som gør det nemt og sjovt at spille, selv når man aldrig har prøvet volley før
  • Teenvolley er for 5/6. klasse til 8/9. klasse og har et niveau for begyndere, og et for spillere som har spillet et par år.


Vi går op i at give spillerne det rigtige niveau udfordringer. Derfor flytter vi gerne spillere til et lidt bedre hold, hvis niveauet er der og det ikke går ud over venskaber og sammehold.


Vi synes det skal være sjovt at komme til volley - hver gang, både til træning og til stævner. Vi sørger for, at der både bliver hygget med holdkammeraterne og brændt masser af energi af.


Kom og spil med os!

Meld jer til her - så kommer I med på Holdsport.dk, så I kan til- og framelde jeres barn til træning, og chatte med trænerne for at høre nærmere. Den første måneds træning er gratis prøvetræning, og I skal kun betale kontingent hvis jeres barn ønsker at fortsætte træningen derefter.


  • Vi træner i DGI Byen (ved Hovedbanen) tirsdag 17-19:30 (Kids+Teen i hallen "Sportshuset" i stueetagen) og onsdag 17:30-19 (kun Teen i hallen "Idrætshuset" i kælderen)
  • Husk indendørs sko og sportstøj, samt en stor fyldt vandflaske


Skriv til Charlotte eller Mikkel hvis I har spørgsmål.


PS: Skulle jeres barn blive så glad for Kidsvolley at der er behov for en klubtrøje med navn og nummer, så kan de fås her.

Holdets kontaktpersoner
File
Charlotte B. Andersen
41 57 17 83
File
Mikkel Kromann
25 67 60 88
Yay! Vi vandt!
Img_4337