Ungdom

Ungdomsafdelingen i Enghave VK omfatter både kids- og teenvolley. Klubben kan således tilbyde kidstræning til børn i alderen fra børnehaveklassen helt op til og med 5.klassetrin og teentræning fra det 6.klassetrin til de bliver seniorer. Du kan læse mere om holdene og de to former for ungdomsvolley i undermenuerne til venstre.

Både på kids- og teen-niveau råder klubben over en række engagerede og dygtige trænere, som formår at sørge for, at det bliver sjovt at komme til volley - hver gang, både til træning og til stævner. Vi sørger for, at der både bliver hygget med holdkammeraterne og brændt masser af energi af.

Hvis dit barn er interesseret i at spille volley i klubben, kan du sende os en besked. Det er hverken bindende, kontingentkrævende eller en tilmelding til klubben, da I selvfølgelig skal have mulighed for at komme og prøve det af et par gange inden I melder jer ind i klubben.

Vi bruger Holdsport, hvor I som medlem både kan melde jer til træning og stævner, modtage og sende beskeder og finde kontaktoplysninger på jeres holdkammerater.

Kontingentopkrævningen bliver også sendt ud via Holdsport. Kassereren får en notifikation, når der er nye medlemmer, hvorefter der bliver sendt en mail med de nødvendige oplysninger.

Holdets kontaktpersoner

Profile Image
Henrik Mørch
julius Kressner

Holdfoto

500,00 kr. 1. aug